ehandel veganska produkter till salu

Till salu: Liten och lönsam e-handel inom veganska produkter – Unik position på marknaden

Happyvegan.se, Sveriges enda e-handel med endast helveganska produkter går ut till försäljning av verksamheten. E-handeln var aktiv och mycket framgångsrik fram till slutet 2021 då nuvarande ägare tvingades pausa verksamheten av privata skäl.

Företaget har drivits framgångsrikt under sina aktiva år och lyckats etablera en unik position som den enda helveganska e-handeln. Utöver stark SEO har Happy Vegan ett stort följe på sociala medier och inom veganska kretsar.

Varumärket har ett mycket gott rykte och värdefulla samarbeten. Bolaget är intressant för den som tror på marknaden för veganska produkter, vill bygga ett bolag inom sektorn och som inte vill behöva göra grovjobbet för att komma igång.

Allt är klart för att driva verksamheten vidare, SEO och varumärkesbyggande, följare på sociala medier, e-postlista med befintliga kunder, annonskonto med statistik, avtal med leverantörer, ehandelsplattform och mycket mer.

Verksamheten är förbered för att utvecklas vidare mot den danska marknaden där potential finns för snabb tillväxt. Eftersfrågan på veganska produkter i Både Sverige och Danmark är stor, utbudet är litet och många veganer upplever ett stort problem med att få tag på produkter av god kvalité.

Happyvegan.se – Över 1 miljon kronor i omsättning 2021

Omsättning 2021 (senaste aktiva året):

1,1 Msek med lönsamhet.

Prisidé om 900 Tsek eller bud.

Försäljningen avser:
  • Domän
  • Webshop
  • Databas och rättigheter för företagsnamn
  • Logga
  • Sociala medier och kundlista för e-postmarknadsföring
  • Avtal med leverantörer samt frakt- och logistiklösning
Happy Vegan har också bedrivit försäljning i butik men den fysiska butiken samt lokaler osv ingår ej i detta försäljningsuppdrag.
Mer information och prospekt kontakta I Am Growth
Eller transaktionsrådgivaren direkt: 
Jonas Johansson
Associerad transaktionsrådgivare
Tel 0708-857809