Bolag inom digital marknadsföring och Growth hacking sökes

Köpuppdrag – Digital marknadsföring- och Growth Hacking byråer sökes

Uppdragsgivaren är en stor aktör inom tech och ehandel med starkt varumärke och lång erfarenhet inom både ehandel och cirkulär ekonomi. Bolaget har gått in i en ny fas med fokus på förvärv och stark tillväxt. Till denna satsning söker vi efter bolag inom:

  • Digital marknadsföring
  • Google/Facebook ads byråer
  • SEO Byråer
  • Growth Hacking

Bolagen vi söker skall var väl förtrogna med att stötta ehandelsbolag med digital marknadsföring, etablerade med viss tillväxt och lönsamhet. Köparen kan stötta befintliga ägare i en tillväxtresa i en större grupp med muskler och struktur att skala kraftfullt. Inom ägargruppen finns ehandelsbolag som är på en tillväxtresa och behöver stöd att utveckla sin marknadsföring och optimera lönsamhet.

Driver du ett bolag inom dessa områden och söker efter en affärspartner som kan stötta bolagets tillväxtresa, du vill göra en hel exit över ett par år eller delvis en exit och vill komma in i en större gruppering med lång erfarenhet.

Kontakta I Am Growth för ett första samtal helt under sekretess.

Omsättning

Cirka 10-100Msek med lönsamhet

Prisidé

Marknadsmässig värdering görs med utgångspunkt i varje bolags unika förutsättningar och potential.

Transaktionen

Transaktionen sker genom förvärv av aktier i Bolaget. Strukturen utarbetas utifrån varje bolags enskilda förutsättning, nuvarande ägares behov och den gemensamma målbilden.

Processen – Kontakta oss för mer information

Processen inleds med ett förutsättningslöst samtal med ansvarig transaktionsrådgivare, David Vesterlund. Därefter undertecknande av sekretessavtal följt av möte med uppdragsgivaren.

Tillsammans med köparen väljs lämpliga intressenter ut för fortsatt process och indikativa bud.

Kontaktperson och ansvarig företagsmäklare

David Vesterlund – Ansvarig transaktionsrådgivare

0722-131125

david@iamgrowth.se

Charlie Magnusson – Analytiker transaktionsrådgivning

charlie@iamgrowth.se

Hjälp att sälja ert företag?

Behöver ni hjälp att sälja företaget eller vill ni ha en värdering av ett nuvarande bolag? Kontakta oss för ett första samtal.