Två personer som skakar hand efter att ha genomfört en inkråmsöverlåtelse

Samarbete med Flippa.com


I Am Growth blir svensk partner till Flippa.com för handel med affiliatesidor och e-handelsföretag

I Am Growth AB har blivit officiell partner i Sverige till den globalt erkända online-affärsmarknadsplatsen Flippa.com. Partnerskapet markerar en milstolpe för den svenska online entreprenörer. Köp och försäljning av mindre affiliatesidor samt e-handelsbolag har blivit lättare än någonsin tidigare.

Besök Flippa.com Här

En ny era för svenska onlineentreprenörer

Flippa.com, som är en ledande plattform för köp och försäljning av onlineföretag, har genom detta samarbete med I Am Growth öppnat upp nya vägar för svenska entreprenörer att globalt expandera sina verksamheter. Plattformen är känd för sin omfattande databas av försäljningsklara företag, från små webbplatser till stora e-bolag.

M&A Broker partner med Flippa.com

Genom att anlita I Am Growth som mäklare får svenska företagare inte bara tillgång till Flippa’s omfattande marknadsplats. De får även fördelen av personlig rådgivning och stöd  genom hela köp- eller säljprocessen.
Denna tjänst erbjuds till samma kostnad som att direkt använda Flippa, men med tillägget av expertis från en svensk företagsmäklare som förstår de lokala marknadsdynamikerna och juridiska kraven.

Besök Flippa.com Här

Fördelarna med att köpa och sälja företag på Flippa med stöd från I Am Growth som M&A rådgivare

Att köpa ett företag på Flippa, en välkänd plattform för försäljning av onlineföretag, erbjuder unika möjligheter för entreprenörer. När denna process stöds av I Am Growth, en specialist inom företagsförvärv och fusioner (M&A), multipliceras  fördelarna avsevärt.

Några av fördelarna är:

  • Marknadsförståelse
  • Anpassad värdering
  • Riskminimering
  • Tillgång till brett nätverk
  • Smidig Transaktion

Marknadsförståelse: I Am Growth har djupgående kunskaper om den svenska och internationella marknaden för onlineföretag. De kan effektivt värdera ett företag baserat på nuvarande marknadstrender, historisk lönsamhet och framtida tillväxtpotential. Denna expertis säkerställer att köpare gör en informerad investering som speglar företagets verkliga värde.

Anpassad värdering: Med hjälp av analysverktyg och branschspecifik data kan I Am Growth ge en skräddarsydd värdering av varje tillgängligt företag på Flippa. Detta innebär att köpare kan undvika de vanliga fallgroparna som kommer med övervärderade investeringar eller underutnyttjade möjligheter.

Riskminimering: Genom att genomföra grundlig due diligence identifierar I Am Growth potentiella risker i affären.

Tillgång till ett brett nätverk: I Am Growth har etablerade relationer inom branschen som kan vara ovärderliga för nya företagsägare. Genom dessa kontakter kan köpare få tillgång till allt från potentiella nya affärspartners till erfarna rådgivare.

Smidig transaktion: I Am Growth säkerställer att hela köpprocessen är så smidig och snabb som möjligt, från första bud till slutlig affär.

Genom att utnyttja I Am Growth’s tjänster när du köper ett företag på Flippa eller säljer ett företag, kan du som köpare dra nytta av en mer strukturerad och säker investeringsprocess, samtidigt